SikaCor EG-4

A SikaCor® EG rendszer fedőfestéke, poliuretángyanta bázisú vascsillámos, kiemelkedő színstabilitású, krétásodásmentes, bevonata ellenáll az időjárásnak, víznek, kipufogógáznak, olvasztósónak, sav- és lúggőzöknek, olajnak, zsírnak, rövid ideig oldószernek is. DB301, 310, 501, 503,510, 601, 602, 603, 610, 701, 702, 703, 704 színárnyalatokban
Anyagszükséglet: kb. 0,200 kg/m² 80 μm száraz rétegvastagsághoz
Hígítója: Sika Thinner EG

További információk

Kiszerelés

30 KG

Szín

PG 1, PG 2

Kiszerelés: 
30-kg

Kiszállítás 5-10 munkanap alatt.

Az aktuális árról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

A SikaCor EG-rendszer egy epoxigyanta bázisú és vascsillámos epoxigyanta bázisú alapozó és közbülső réteg kombinációjából, valamint egy poliuretán fedőrétegből áll.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

Acél-, horganyzott acél-, valamint alumíniumfelületek robusztus korrózió elleni védelmére tartós dekoratív hatással. Fő felhasználási területek: elsősorban hidak, csővezetékek, tartályok, ipari- és kikötői létesítmények, derítő berendezések, valamint nagygépek, agresszív, kültéri légkör, vizes, tengervizes és szennyvizes igénybevétel esetén. A bevonatrendszerrel ellátott szerkezet kopásállóságának köszönhetően kiválóan szállítható, így alkalmazható akkor is, ha a felhordást nem a beépítés helyszínén végzik.

ELŐNYÖS TULAJDONSÁGOK

A bevonatrendszer ötvözi az epoxi alapozó- és közbenső-, valamint poliuretán fedőbevonatok előnyös korrózió elleni védő tulajdonságait:

  • Kitűnő vegyszer-, időjárás- és színállóság
  • Szívósan rugalmas és kemény, de nem rideg
  • Nagyfokú ütés- és ütközésállóság
  • Magas kopásállóság
  • Hőállóság 150 °C-ig

SZÍN

Vascsillámos DB színekben;

I. II. illetve III. színkategóriák RAL-skála szerinti színárnyalataival, ill. árkategóriájával kapcsolatos kérdéseivel kérem rendelés előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

CSOMAGOLÁS

Nettó 30 kg-os edényekben

12,5 kg-os kiszerelésben is elérhető előrendelésre! Ezzel kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal telefonon, vagy emailben.

 

homepencildatabaseenvelopestorecartphone-handsetphonemap-markerquestion-circle