Sika Dilatec B-500

Mozgási hézagok szigetelésére, bitumenes szigetelő lemezek csatlakoztatásához.

További információk

Tömeg 1 kg
Kiszerelés

30 m

Az előrendelhető termékeket a Sika nem tartja állandó készleten a raktárában, ezért ezeket a termékeket csak rendelésre szerzik be. Amennyiben előrendelést ad le a termékre, azt csak a raktárunkba történő beérkezést követően, előre történt egyeztetés alapján tudjuk kiszállítani. A várható szállítási időről kérjük érdeklődjön telefonon vagy emailben.

Bruttó ár:

389 360 Ft

Szerezhető hűségőpontok: 19468 - A következő vásárlás árából kedvezmény: 19 468 Ft
Részletek! Regisztrált vásárlóként minden vásárlás után hűségpontokat írunk jóvá, melyeket a következő rendelésed alkalmával levásárolhatsz. Minden elköltött 20 Ft után 1 hűségpont jár. A gyűjtött pontokat 1 db hűségpont = 1 Ft áron tudod beváltani, Pl. egy 10.000 Ft-os rendelés után 500 pont jár, tehát a következő vásárlásodnál 500 Ft-al olcsóbban tudsz vásárolni. Fontos a szállítási és egyéb költségek után nem jár pont.
Itt tudsz regisztrálni!

A Sika® Dilatec® szalagok bitumenálló PVC-ből készült, rugalmas, felhasználásra kész, vízzáró és tömítő szalagok, az alsó oldalon szövetcsíkkal. Mozgási és munkahézagok tömítésére és szigetelő lemezek csatlakozásainak vízzáróságára alkalmasak. A Sika® Dilatec® Rendszer része.

Szigetelő szalag mozgási hézagokhoz bitumenes szigetelő lemezeknél. Mindkét oldalon polimerrel módosított bitumenes szigetelő lemezek között forró folyékony bitumenbe
ágyazva (B szalagszél).

Termékelőnyök

  • Tartósan víz- és időjárásálló
  • Nagymértékű mozgáselnyelés
  • Gyökérálló
  • Ellenáll sokféle vegyszernek
  • UV-álló
  • Széles hőmérsékleti skálán használható és alkalmazható
  • Forró levegővel hegeszthető

Víznyomásállóság: 10 bar

Szélesség: 50 cm

Termékadatlap

Biztonsági adatlap

Teljesítmény nyilatkozat