Hogyan tudok rendelni:

Regisztráció:

Az áruházban regisztrált és nem regisztrált felhasználók egyaránt vásárolhatnak. Ha Ön rendszeres vásárló, vagy előreláthatólag több alkalommal fog vásárolni, érdemes regisztrálnia magát. Ha regisztrált vásárlóvá válik, vásárláskor nem kell személyes adatait újra megadni, azt a rendszer magától kitölti, ezáltal a vásárlás gyorsabbá válik. Az adatok kitöltése értelemszerű. A regisztráció csak akkor lehetséges, ha Ön kitöltötte a megfelelő adatmezőket, és elolvasta a Vásárlási információkat . Ha a regisztráció sikeres, Ön kapni fog egy e-mailt, amelyben tájékoztatjuk a regisztráció sikerességéről, illetve ha szükségesnek tartja, amelyben akár le is mondhatja a regisztrációt.

Termékek:

A termékek kategóriákba vannak rendezve. A megfelelő termékcsoportot a megfelelő kategória nevére kattintva tudja megtekinteni. A termékkategóriákat a bal felső sarokban lévő hamburger ikonnal érheti el. A képernyő tetején mindig látható az Ön aktuális pozíciója, amely megmondja, hogy mely kategóriában tartózkodik éppen. Az árak bruttó árban vannak megadva. Ha kiválasztott egy terméket a “Részletek” gombra kattintva, a termék adatai alatt lévő adatbeviteli mezőben adja meg a kiszerelést és színt amennyiben az elérhető, majd a kívánt mennyiséget, utána a “Kosárba teszem” gombra kattintva a termék az Ön kosarába kerül. Ekkor még Önnek semmilyen fizetési kötelezettsége nincs, a vásárlást bármikor visszavonhatja! 

Kosár tartalma:

A kosár jobb felső sarokban érhető el, megmutatja, hogy miből, hány darab terméket, milyen árban választott össze. Amennyiben rákattint a “Kosár” gombra lehetősége van a termék törlésére a kosárból, amenniyben a “piros X” gombra kattint, a termék kép mellett vagy a mennyiséget nullára állítja. A mennyiséget is megváltoztathatja, ha beleírja az új mennyiséget a termék neve mellett szereplő adatbeviteli mezőbe, ahol a jelenlegi mennyiséget láthatja. Ha befejezte a válogatást, a “Tovább a pénzárhoz” gombra kattintva adhatja fel rendelését.  A menüpontból bármikor visszatérhet az áruházba, és tovább folytathatja a termékek válogatását.

Rendelés feladása:

Rendelést bármikor feladhatja a jobb oldalon lévő mini kosárra kattintva majd a “Pénztár”  gombjával, vagy a Kosár tartalma  menüben lévő “Tovább a pénzárhoz”  gombra kattintva. Az oldal tetején láthatja a számlázási adatokat, itt adja meg az adatait értelemszerűen. Amennyiben házhozszállítást kér és eltérő a szállítási cím a számlázási címtől, akkor pipálja ki a “szállítás másik címre” mezőt és adja meg hova szeretné, hogy kiszállítsuk a csomagját. Ha Ön regisztrált felhasználó, és be van jelentkezve, akkor az adatbeviteli mezőkben megjelennek az Ön adatai, amelyeket módosíthat. Ha Ön nem regisztrált felhasználó, de regisztrálni szeretne, a felső menüben a “Bejelentkezés” gombra kattintva regisztrálhatja magát.

Ha mindent ellenőrzött, és megfelelőnek talált, a rendelés tartalma alatt választhatja ki a szállítási módot. Ez lehet személyes átvétel a szolnoki telephelyünkön vagy házhozszállítás futárszolgálattal. 

A szürke dobozban tudja kiválasztani, hogyan szeretni fizetni, ebből értelemszerűen válasssza ki az Önnek megfelelőt. 

Majd ha elolvasta fogadja el az ÁSZF szerződésekben foglaltakat. 

Amennyiben minden adatot megfelelőnek talált, kattintson a “tovább a fizetéshez” gombra. 

Bankkártyás fizetés:

Kiemelt fizetési szolgáltatónk nem más, mint a Paylike, a legdinamikusabban fejlődő online fizetési megoldás Dániából, emelett pedig magyar nyelvű a fizetési felülete és az oldaluk is. Nyugat Európában és Amerikában az összes internetes fizetési tranzakció 98,5%-a kártyával történik. A Paylike is megbízható partner az elektronikus fizetések területén. A fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, a mi webáruházunk oldalában beágyazva. Az skflex.hu internetes áruház a kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

  • Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)
  • Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)
  • Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben a kártyádon nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt hagyd üresen!)
homepencildatabaseenvelopestorecartphone-handsetphonemap-markerquestion-circle