Sikafloor-264

Oldószermentes, epoxigyanta bázisú, kenhető ill. önterülő padlóburkolat. Alkal mas padlóburkolatok készítéséhez ipari csarnokokban, logisztikai és kiállítási területeken.
Anyagigény: pl. hengerelt vékonybevonatként 2 × 0,25-0,30 kg/m².

További információk

Tömeg 33 kg
Kiszerelés

30 KG

Szín

Kavicsszürke

Az előrendelhető termékeket a Sika nem tartja állandó készleten a raktárában, ezért ezeket a termékeket csak rendelésre szerzik be. Amennyiben előrendelést ad le a termékre, azt csak a raktárunkba történő beérkezést követően, előre történt egyeztetés alapján tudjuk kiszállítani. A várható szállítási időről kérjük érdeklődjön telefonon vagy emailben.

Bruttó ár:

126 459 Ft

Szerezhető hűségőpontok: 6323 - A következő vásárlás árából kedvezmény: 6 323 Ft
Részletek! Regisztrált vásárlóként minden vásárlás után hűségpontokat írunk jóvá, melyeket a következő rendelésed alkalmával levásárolhatsz. Minden elköltött 20 Ft után 1 hűségpont jár. A gyűjtött pontokat 1 db hűségpont = 1 Ft áron tudod beváltani, Pl. egy 10.000 Ft-os rendelés után 500 pont jár, tehát a következő vásárlásodnál 500 Ft-al olcsóbban tudsz vásárolni. Fontos a szállítási és egyéb költségek után nem jár pont.
Itt tudsz regisztrálni!

A Sikafloor-264 oldószermentes, kétkomponensű, epoxigyanta kötőanyagú, gazdaságos színes fedőbevonat.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

  • Hengerelhető bevonatként betonra és cementeszrichre normál és közepes terhelésre, mint pl. tárolók, közlekedési terek, karbantartó műhelyek, gépkocsitárolók és rakodórámpák,
  • Beszórt rendszerek fedőbevonataként.

ELŐNYÖS TULAJDONSÁGOK

  • Magas vegyi és mechanikai ellenállóság
  • Könnyu feldolgozhatóság
  • Gazdaságos
  • Folyadékszigetelo
  • Fényes felület
  • Csúszásmentes felület készítése lehetséges

SZÍN

RAL 7032 kavicsszürke, további színekért érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Színárnyalatok: RAL 7030, RAL 7032, RAL 7035, RAL 7037 és RAL 7040 Csekély színárnyalati eltérés az alapanyag miatt alapvetoen elkerülhetetlen. Közvetlen napsütés hatására csekély színárnyalati eltérés elkerülhetetlen, de ez a padlóbevonat mechanikai tulajdonságaira nincs hatással.

CSOMAGOLÁS

30 kg-os kiszerelés: A komponens: 23,7 kg, B komponens: 6,3 kg

TERMÉK ADATLAP

Sikafloor-264