Sikafloor-263 SL

Oldószermentes, epoxigyanta bázisú, önterülő padlóburkolat. Alkalmas önterülő sima vagy csúszásmentes felületek képzéséhez.
Anyagigény: önterülő sima bevonatként a kb. 1,0 mm vastag burkolathoz kb. 1,15 kg gyanta
szükséges négyzetméterenként (+0,45 kg/m² megfelelő szemeloszlású kvarchomok).

További információk

Tömeg 33 kg
Kiszerelés

20 KG

Szín

Kavicsszürke

Az előrendelhető termékeket a Sika nem tartja állandó készleten a raktárában, ezért ezeket a termékeket csak rendelésre szerzik be. Amennyiben előrendelést ad le a termékre, azt csak a raktárunkba történő beérkezést követően, előre történt egyeztetés alapján tudjuk kiszállítani. A várható szállítási időről kérjük érdeklődjön telefonon vagy emailben.

Bruttó ár:

Az aktuális árról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Sikafloor-263 SL

A Sikafloor-263 SL egy alacsony viszkozitású, kétkomponensű, sokoldalú epoxigyanta kötőanyag, erősen töltött önterülő bevonatok és beszórt padlók készítéséhez.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

Önterülő és beszórt padlórendszerekhez cementes aljzatra és cement-esztrichre normál és közepesen nehéz kopási igénybevételre, mint pl. raktárak, karbantartó műhelyek, gépkocsi tárolók, rakodórámpák stb. A beszórt rendszer folyamatosan nedves üzemű helyekre ajánlott, mint pl. italgyártás, élelmiszeripar, karbantartó gépcsarnok stb.

ELŐNYÖS TULAJDONSÁGOK

  • Jól töltheto
  • Magas vegyi és mechanikai ellenállóság
  • Folyadékszigetelo
  • Oldószermentes
  • Könnyu feldolgozhatóság
  • Fényes felület
  • Csúszásmentes felület készítése lehetséges

SZÍN

Alapszín RAL7032 Kavicsszürke, további színekért érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

10 Standard szín: RAL 1001, RAL 6021, RAL 7030, RAL 7032, RAL 7035, RAL 7037, RAL 7038, RAL 7040, RAL 7042 és RAL 9002. Csekély színárnyalati eltérés az alapanyag miatt alapvetoen elkerülhetetlen. UVsugárzásra és idojárási hatásokra az epoxigyanták általában tartósan nem színstabilak.

CSOMAGOLÁS

20 kg-os kiszerelés: A komponens: 15,8 kg B komponens: 4,2 kg