SikaCor EG-1

Vascsillámos, oldószerszegény, epoxigyanta alapú közbenső festék, a SikaCor® EG rendszer részeként, alapozott acélra vagy közvetlenül a horganyzott felületre. Alkalmazható szállítás közbeni részbevonatként is.

Anyagszükséglet: kb. 0,215 kg/ m² 80 μm száraz rétegvastagsághoz
Hígítója: Sika Thinner EG

További információk

Kiszerelés

30 KG

Szín

DB702 Szürke, DB703 Szürke

Kiszerelés: 
30-kg

Kiszállítás 5 munkanap alatt.

Az aktuális árról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Epoxigyanta bázisú és vascsillámos epoxigyanta bázisú kétkomponensű alapozó és közbülső réteg kombinációjából, valamint egy poliuretán fedőrétegből áll.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

Acél-, horganyzott acél-, valamint alumíniumfelületek robusztus korrózió elleni védelmére tartós dekoratív hatással. Fő felhasználási területek: elsősorban hidak, csővezetékek, tartályok, ipari- és kikötői létesítmények, derítő berendezések, valamint nagygépek, agresszív, kültéri légkör, vizes, tengervizes és szennyvizes igénybevétel esetén. A bevonatrendszerrel ellátott szerkezet kopásállóságának köszönhetően kiválóan szállítható, így alkalmazható akkor is, ha a felhordást nem a beépítés helyszínén végzik.

ELŐNYÖS TULAJDONSÁGOK

A bevonatrendszer ötvözi az epoxi alapozó- és közbenső-, valamint poliuretán fedőbevonatok előnyös korrózió elleni védő tulajdonságait:

  • Kitűnő vegyszer-, időjárás- és színállóság
  • Szívósan rugalmas és kemény, de nem rideg
  • Nagyfokú ütés- és ütközésállóság
  • Magas kopásállóság
  • Hőállóság 150 °C-ig

SZÍN

Szürke kb. DB 702, kb. DB 703, zöld kb. DB 601, fehér kb. DB 70

I. II. illetve III. színkategóriák RAL-skála szerinti színárnyalataival, ill. árkategóriájával kapcsolatos kérdéseivel kérem rendelés előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

Rendelésre elérhető 15kg-os kiszerelésben is. 

CSOMAGOLÁS

nettó 30, 15 - kg-os edényekben

 

homepencildatabaseenvelopestorecartphone-handsetphonemap-markerquestion-circle