SikaCor EG-5

A SikaCor® EG rendszer fedőfestéke, poliuretángyanta bázisú, kiemelkedő krétásodás elleni színstabilitással. Időjárás-, vegyszer- és vízálló.
Anyagszükséglet: kb. 0,180 kg/m² 80 μm száraz rétegvastagsághoz (szórva).
Hígítója: Sika Thinner EG

További információk

Kiszerelés

10 KG, 30 KG

Szín

PG 1, PG 2, PG 3

Kiszerelés: 
10-kg, 30-kg

Kiszállítás 5-10 munkanap alatt.

Az aktuális árról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

A SikaCor EG-rendszer egy epoxigyanta bázisú és vascsillámos epoxigyanta bázisú alapozó és közbülső réteg kombinációjából, valamint egy poliuretán fedőrétegből áll.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

Acél-, horganyzott acél-, valamint alumíniumfelületek robusztus korrózió elleni védelmére tartós dekoratív hatással. Fő felhasználási területek: elsősorban hidak, csővezetékek, tartályok, ipari- és kikötői létesítmények, derítő berendezések, valamint nagygépek, agresszív, kültéri légkör, vizes, tengervizes és szennyvizes igénybevétel esetén. A bevonatrendszerrel ellátott szerkezet kopásállóságának köszönhetően kiválóan szállítható, így alkalmazható akkor is, ha a felhordást nem a beépítés helyszínén végzik.

ELŐNYÖS TULAJDONSÁGOK

A bevonatrendszer ötvözi az epoxi alapozó- és közbenső-, valamint poliuretán fedőbevonatok előnyös korrózió elleni védő tulajdonságait:

  • Kitűnő vegyszer-, időjárás- és színállóság
  • Szívósan rugalmas és kemény, de nem rideg
  • Nagyfokú ütés- és ütközésállóság
  • Magas kopásállóság
  • Hőállóság 150 °C-ig

SZÍN

RAL színkártya szerint.

I. II. illetve III. színkategóriák RAL-skála szerinti színárnyalataival, ill. árkategóriájával kapcsolatos kérdéseivel kérem rendelés előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

CSOMAGOLÁS

nettó 30, 10 kg-os edényekben

homepencildatabaseenvelopestorecartphone-handsetphonemap-markerquestion-circle