Sika Boom-587 egykomponensű, öntáguló, poliuretán hab minden évszakra

A speciális formulájának köszönhetően feldolgozható hideg felületre, alacsony hőmérsékleten, miközben megtartja hab szerkezetét. A megszilárdult hab vágható, formázható, csiszolható és festhető. Bel- és kültéri használatra.

További információk

Tömeg 0,5 kg
Kiszerelés

750 ml

Kiszerelés: 
750-ml

3 855 Ft

Kiszállítás 5 munkanap alatt.

A Sika Boom-587 4 évszakos purhab egy poliuretán, öntáguló, kinyomópisztollyal feldolgozható hab minden évszakra.

TERMÉKLEÍRÁS

A Sika Boom®-587 All Seasons egy egykomponensű, öntáguló, poliuretán hab minden évszakra. A speciális formulájának köszönhetően feldolgozható hideg felületre, alacsony hőmérsékleten, miközben megtartja hab szerkezetét. A megszilárdult hab vágható, formázható, csiszolható és festhető. Bel- és kültéri használatra. Hőmérsékleti tartomány -10 °C és +35 °C között.

FELHASZNÁLÁS

▪ Rések és üregek feltöltése, szigetelése
▪ Ablak- és ajtókeret körüli hézagok feltöltése
▪ Hang, hideg és huzat elleni szigetelés
▪ Cső- és vezetékáttörések körüli hézagok feltöltése

JELLEMZŐK / ELŐNYÖK

▪ Hőmérsékleti tartomány -10 °C és +35 °C között
▪ Professzionális feldolgozás kinyomópisztollyal
▪ Nagyfokú hőszigetelő képesség
▪ Hatékony hangszigetelés
▪ Jól tapad számos építőanyaghoz

Kiadósság: 750 ml-es flakon:

  • Habhozam kb. 42 liter
  • Feltölthető hézag hossza* kb. 33 méter
    *20 x 50 mm-es hézag esetén
  • szilárdulási idő: Teljes kikeményedés 24 óra elteltével.
  • Vágási idő: kb. 40 perc (ezután egy 30 x 60 mm-es hurka vágható)
  • Fogásbiztos: kb. 9 perc

FELHASZNÁLÁSI TUDNIVALÓK

ALAPFELÜLET ELŐKÉSZÍTÉS
Az alapfelület legyen tiszta, ép, szilárd és olajtól, zsírtól, portól, laza vagy homokolódó részektől mentes. A festékbevonatot, a cementiszapot és a gyengén tapadó szennyeződéseket távolítsa el. A Sika Boom®-587 All Seasons jól tapad alapozó és/vagy aktivátor nélkül is.

KEVERÉS 

A Sika Boom®-587 All Seasons flakont használat előtt alaposan, legalább 20 másodpercig rázza fel. Feldolgozás közbeni hosszabb várakozás után ismét rázza fel.

FELHASZNÁLÁSI ELJÁRÁS / ESZKÖZÖK

Miután felrázta, távolítsa el a kupakot és a gyűrű fedelét a Sika Boom®-587 All Seasons flakon tetejéről. Csavarja fel a Sika Boom®-587 All Seasons flakont a kinyomópisztoly menetére. A kinyomott hab mennyiségét a ravaszra kifejtett nyomással vagy a kinyomópisztoly adagoló csavarjával szabályozhatja. A mélyebb hézagokat több rétegben töltse fel. Hagyjon minden réteget kellően kitágulni és megszilárdulni, mielőtt vízzel előnedvesíti a következő réteg feldolgozásához. Csak részben töltse fel a réseket/üregeket, mivel a hab kötés közben kitágul. Amennyiben függőleges / vízszintes épületelemek ragasztásához használja, az elemeket ideiglenesen ki kell támasztani, míg a hab teljesen megköt. Csak akkor távolítsa el a flakont a kinyomópisztolyból,
ha az teljesen kiürült. A flakon korai eltávolítása a hab kifröccsenését eredményezheti. Használat után Sika Boom® Cleaner-rel tisztítsa meg a kinyomópisztolyt. A flakon eltávolítása után, ha elmulasztja az alapos tisztítást Sika Boom® Cleaner-rel, tönkremehet a kinyomópisztoly.

 

homepencildatabaseenvelopestorecartphone-handsetphonemap-markerquestion-circle