Sikaflex SOLO - szélvédőragasztó (korábban: Sika Tack Go4it!)

A Sikaflex SOLO oldószermentes, alapozómentes szélvédőragasztó, mely 3 órás minimális műhelyelhagyási időt (MDAT) kínál.

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

300 ml, 600 ml

Kiszerelés: 
300-ml, 600-ml

4 395 Ft6 200 Ft

Kiszállítás 5-10 munkanap alatt.

LEÍRÁS
A Sikaflex SOLO oldószermentes, alapozómentes szélvédőragasztó, mely 3 órás minimális műhelyelhagyási időt (MDAT) kínál. Hosszú nyitott idővel rendelkezik és biztonságosan felhasználható magas környezeti hőmérséklet esetén is. A Sikaflex SOLO ragasztó nem hagy kellemetlen szagot az autóban szélvédőcsere után. Megjegyzés: Alapozómentes üvegragasztás
esetén az üveg előkészítéséhez autóipari minőségű üvegtisztító szer (pl. Sika® Cleaner G+P) használata szükséges. A tapadási felület legyen szennyeződéstől mentes és rendelkezzen megfelelő UV védelemmel.

TERMÉK ELŐNYEI

  • Alapozómentes üvegragasztás
  • 3 órás minimális műhelyelhagyási idő
  • Kézi kinyomópisztollyal könnyen feldolgozható
  • Jó állékonyság és stabilitás
  • Gyors tapadás felépülés
  • Oldószer- és szagmentes

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

A Sikaflex SOLO csak tapasztalt szakkivitelezők részére alkalmas. Jelen termék és a kapcsolódó feldolgozási információ autóipari üvegcsere során történő felhasználásra lett kifejlesztve. Egyéb felhasználás esetén végezzen előzetes vizsgálatokat az adott alapfelületeken, ill. az adott feltételek mellett a megfelelő tapadás és anyag kompatibilitás érdekében.

Kiszerelés:

300 ml kartus

600 ml unipac

homepencildatabaseenvelopestorecartphone-handsetphonemap-markerquestion-circle