Sikaflex-508

Sokoldalúan felhasználható STP tömítőanyag csekély emissziós tulajdonságokkal.

További információk

Tömeg 1 kg
Kiszerelés

600 ml

Kiszállítás 5 munkanapon belül!

Bruttó ár:

3 185 Ft

Szerezhető hűségőpontok: 160 - A következő vásárlás árából kedvezmény: 160 Ft
Részletek! Regisztrált vásárlóként minden vásárlás után hűségpontokat írunk jóvá, melyeket a következő rendelésed alkalmával levásárolhatsz. Minden elköltött 20 Ft után 1 hűségpont jár. A gyűjtött pontokat 1 db hűségpont = 1 Ft áron tudod beváltani, Pl. egy 10.000 Ft-os rendelés után 500 pont jár, tehát a következő vásárlásodnál 500 Ft-al olcsóbban tudsz vásárolni. Fontos a szállítási és egyéb költségek után nem jár pont.
Itt tudsz regisztrálni!

Termékleírás

A Sikaflex®-508 csekély károsanyag kibocsátású, egykomponensű, izocianát mentes, STP-technológián (silaneterminated polymer technology) alapuló tömítőanyag. amely levegőnedvesség hatására elasztomerré köt meg.

A termék előnyei

  • Kompatibilis az XPS polisztirol habbal
  • Speciális előkezelés nélkül a legtöbb alapfelületen jól tapad
  • Kiváló feldolgozási tulajdonságok
  • Csekély szagú
  • Izocianát, ftalát, lágyító, oldószer és PVC-mentes
  • Csekély emissziós tulajdonságok

Felhasználási terület

Sikaflex®-508 alacsony modulusú, univerzális tömítőanyag bel- és kültéri alkalmazásra egyaránt. A legtöbb alapfelületen jól tapad, különösen összeférhető polisztirol habbal (XPS). Feszültségi repedésre hajlamos átlátszó és festett anyagokon történő alkalmazás előtt kérjen tanácsot a gyártótól és végezzen tesztet a felületen. A termék csak tapasztalt szakemberek részére alkalmas. Felhasználás előtt ajánlott teszteket végezni az adott alapfelületeken, ill. az adott feltételek mellett a megfelelő tapadás és anyag kompatibilitás érdekében.

Szín: fekete

Kiszerelés: 600 ml/db

Termékadatlap

Biztonsági adatlap

Teljesítmény nyilatkozat