Sikaflex-228

Önterülő tulajdonságú, alacsony viszkozitású poliuretán tömítő- ill. ragasztó­anyag

További információk

Tömeg 1 kg
Kiszerelés

600 ml

Az előrendelhető termékeket a Sika nem tartja állandó készleten a raktárában, ezért ezeket a termékeket csak rendelésre szerzik be. Amennyiben előrendelést ad le a termékre, azt csak a raktárunkba történő beérkezést követően, előre történt egyeztetés alapján tudjuk kiszállítani. A várható szállítási időről kérjük érdeklődjön telefonon vagy emailben.

Bruttó ár:

3 990 Ft

Szerezhető hűségőpontok: 200 - A következő vásárlás árából kedvezmény: 200 Ft
Részletek! Regisztrált vásárlóként minden vásárlás után hűségpontokat írunk jóvá, melyeket a következő rendelésed alkalmával levásárolhatsz. Minden elköltött 20 Ft után 1 hűségpont jár. A gyűjtött pontokat 1 db hűségpont = 1 Ft áron tudod beváltani, Pl. egy 10.000 Ft-os rendelés után 500 pont jár, tehát a következő vásárlásodnál 500 Ft-al olcsóbban tudsz vásárolni. Fontos a szállítási és egyéb költségek után nem jár pont.
Itt tudsz regisztrálni!

Önterülő tulajdonságú, alacsony viszkozitású poliuretán tömítő- ill. ragasztó­anyag.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

Sikaflex-228 önterülo hatású, alacsony viszkozítású 1 komponensu poliuretán ragasztóanyag, amely alkalmas nagyfelületu rugalmas ragasztásához, illetve finom fugák kitöltésére. A Sikaflex-228 levegonedvesség hatására elasztomerré köt meg. A termék DIN ISO 9001 minoség biztonsági rendszer szerint készül.

ELŐNYÖS TULAJDONSÁGOK

  • Egykomponensu
  • rugalmas
  • önterülo
  • nem tartalmaz könnyen gyulladó oldószert
  • gyakorlatilag szagmentes

SZÍN

Szürkésfehér

CSOMAGOLÁS

600 ml zacskó

TERMÉK ADATLAP

Sikaflex-228

BIZTONSÁGI ADATLAP

Sikaflex-228