SikaPower-4508

A SikaPower-4508  egykomponensű, hidegen feldolgozható, hő hatására térhálósodó, rugalmasított, epoxi gyanta alapú ragasztó- és tömítőanyag. A térhálósodási reakció hő hatására történik, mely a hőmérséklettől és az eltelt időtől függ. Az optimális melegítési hőmérséklet minimum 160 °C és maximum 220 °C. Kötésidő 180 °C-on: 25 perc

További információk

Tömeg 0,5 kg
Kiszerelés

400 ml

Szín

Fehér

Kiszerelés: 
400-ml

13 485 Ft

Kiszállítás 5 munkanap alatt.

A SikaPower-4508 egykomponensű, hidegen feldolgozható, hő hatására térhálósodó, rugalmasított, epoxi gyanta alapú ragasztó és tömítőanyag. Kifejezetten kataforetikus bevonatokkal ellátott elemek tömítésére vagy porlakkozást megelőzően használható. A SikaPower-4508 az ISO 9001/14001 minőségbiztosítási rendszer és a responsible care program szerint készül.

A termék előnyei

  • Egykomponensű
  • Jól eldolgozható
  • Kataforetikus bevonaton is jól tapad
  • Olajos felületeken is jól tapad
  • Ponthegesztés lehetséges
  • Porlakkozható
  • Nem tartalmaz oldószert vagy PVC-t

Felhasználási terület

A SikaPower-4508 alkalmas ponthegesztéssel, szegecseléssel és egyéb mechanikai rögzítési módokkal összekötött elemek ragasztására. Az elemeket a kötési folyamat végéig rögzítve kell tartatni. Hengerolajos felületekre is felhordható, 3 gramm/m2 olajmenynyiségig. Ezen olajok sokfélesége miatt előzetes tesztek elvégzése szükséges. A SikaPower-4508 anyagot kataforetikus bevonatolás részeként is alkalmazhatjuk tömítőanyagként. Ez esetben a térhálósodás a technológiai hő hatására történik meg. Porlakkozás esetén hasonló a térhálósodás folyamata. A termék felhasználása csak tapasztalt szakemberek részére javasolt. Felhasználás előtt ajánlott teszteket végezni az adott alapfelületeken, ill. az adott feltételek mellett a megfelelő tapadás és anyag kompatibilitás érdekében.

 

 

homepencildatabaseenvelopestorecartphone-handsetphonemap-markerquestion-circle