Házilag kivitelezhető, tartós, kopásálló, professzionális, Sikafloor Garage epoxigyanta padlóbevonat bemutatása

Sikafloor Garage epoxigyanta padlóbevonat az skflex.hu ajánlásával

Az epoxigyanta padlóbevonat manapság már egyre népszerűbb választás a lakossági felhasználás terén is. Amíg a Sikafloor Garage és társai az elmúlt években többnyire csak a plázák parkolóiban, illetve a nagyobb terhelésnek kitett helyeken, várótermekben, kórházakban vagy a dizájnos üzletek padlóinál volt praktikus választás, addig mára ez trend teljesen megváltozott. Kijelenthetjük, hogy az epoxigyanta padlóbevonatok reneszánszukat élik a háztartásokban is, ami persze nem is véletlen. Ez a professzionális anyag ugyanis rendkívül tartós mindamellett, hogy elképesztően gyors kivitelezést, mutatós és esztétikus megoldást, valamint látványos a felhasználók és megrendelők számára.

A Sikafloor Garage epoxigyanta padlóbevonat legnagyobb előnyei


A Sikafloor védőbevonatok futótűzszerű elterjedése a lakossági felhasználás területén abszolút nem véletlen. A tartósság, a kopásállóság és a vegyi anyagokkal való ellenállóság eleve tökéletes választássá teszi azoknak, akik valami igazán megbízható, könnyen takarítható és egyben kifejezetten strapabíró burkolatot keresnek. Hiszen, ha ezek az epoxigyanta padlóbevonatok a naponta takarítógépekkel tisztított, nagy igénybevételű helyeken is megállják a helyüket, akkor kisebb igénybevétel mellett ez az elnyűhetetlenség hatványozottan igaz lesz. A Sikafloor Garage alkalmazása a lakások bizonyos helységeiben, pincékben, alagsorokban vagy műhelyekben és tárolókban, sokszor sokkal költségkímélőbb és ésszerűbb választás, mint a klasszikus meleg vagy hidegburkolatok lerakása. Ellenálló és időtálló tulajdonságuk messze megelőzi a fent említett hagyományos burkolattípusokét.
A Sikafloor Garage epoxigyanta védőbevonat egy olyan professzionális megoldás a burkolatkialakítás során, amely mind a tartósság, mind pedig az esztétikus, repedésmentes padlóbevonat választás és komfortos otthonérzet kialakításában is nagy és látványos előnyökkel szolgál. További hatalmas fölénye a fent említett burkolatokkal szemben, hogy a Sikafloor Garage fejlesztésekor a gyártó, a rendkívül széles színpaletta mellett, a szakszerű házi kivitelezés lehetőségét is egyértelmű prioritásba helyezte.

A Sikafloor Garage epoxigyanta burkolatrendszer egy igazán univerzális megoldást kínáló védőbevonat:

  • kellően gyorsan, akár 2-4 nap alatt egyenletes és esztétikus burkolat hozható létre
  • akár házilag, saját kezűleg is kivitelezhető megoldás
  • nem csak a garázsban, hanem műhelyekben, mosókonyhákban, folyosók vagy többfunkciós helyiségek biztonságos, tartós burkolását is lehetővé teszi


Az epoxigyanta padlóbevonat minden olyan helyiségben alkalmazható, ahol kellően fontos, hogy egyenletes, repedésmentes, strapabíró, a vegyi anyagoknak is ellenálló, pormentes, könnyen tisztítható és nagy kopásállóságú padlóburkolat legyen. Ezt a terméket alkalmazhatja a már meglévő betonra, estrich betonra vagy epoxigyanta habarcsra, így a Sikafloor Garage burkolatrendszer bátran választható és tökéletes megoldást nyújt egy felújítás során is.
A Sikafloor Garage padlóbevonat költségkímélő, nagyon látványos és gyors végeredményt biztosít, ami hosszú távon is makulátlanul ki fogja szolgálni a vele szemben támasztott igényeket. Tekintse meg a Sikafloor Garage epoxigyanta padlóbevonat szakszerű felhasználását bemutató kisfilmet!Az skflex.hu a svájci Sika cég termékeinek hivatalos forgalmazója. Amennyiben valamelyik termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel, vagy a felhasználás mikéntjeire lenne kíváncsi, kérjük keressen minket bizalommal telefonon nyitvatartási időben és szakértő kollégáink minden kapcsolódó témában a segítségére lesznek. Nézzen körül webáruházunkban és válogasson igényei szerint a piacon elérhető legjobb építőipari anyagok széles skálájából. Kellemes válogatást kívánunk!

  • Sikafloor Garage
    Sikafloor Garage
    Original price was: 62 510 Ft.Current price is: 55 565 Ft.
homepencildatabaseenvelopestorecartphone-handsetphonemap-markerquestion-circle