Sikaflex-268 PowerCure gyorskötésű szélvédőragasztó 600 ml A+B

SKU sikaflex_268_powercure Kategória

A Sikaflex-268 PowerCure gyorskötésű ragasztórendszer speciálisan a vasúti felhasználás igényeihez tervezve. A Sika PowerCure technológiájának köszönhetően a Sikaflex®-268 PowerCure ragasztó térhálósodása felgyorsul és nagymértékben független a környezeti körülményektől. Alkalmas konstrukciós és üvegragasztási feladatokhoz, valamint kiváló időjárás- és vasúti tisztítószerállósága miatt ideális megoldás külső fugacsatlakozások létrehozásához. A Sikaflex-268 PowerCure kompatibilis a Sika fekete primermentes kötési eljárással.

További információk

Kiszállítás 5 munkanapon belül!

Bruttó ár:

10 190 Ft

TERMÉK ELŐNYEI

  •  Ellenálló a legtöbb tisztítószerrel szemben
  •  Megfelel az EN45545-2 R1/R7 HL3-nak Gyors kötés a PowerCure technológiának köszönhetően
  •   Kiváló időjárásállóság
  • Nagyon jó feldolgozási és fugaképzési tulajdonságokkal rendelkezik
  • Oldószermentes

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

A Sikaflex-268 PowerCure vasút- és javítóipari felhasználáshoz, konstrukciós és direkt üvegezési feladatokhoz lett kifejlesztve. Nagyon jó feldolgozási és fugaképzési tulajdonságokkal rendelkezik. Mivel ellenálló a legtöbb tisztítóanyaggal szemben, valamint kiváló időjárásállósággal rendelkezik, a termék alkalmas külső fugacsatlakozások létrehozásához.
A Sika PowerCure technológiájának köszönhetően, a Sikaflex-268 PowerCure gyorsan köt és a kötése nagy mértékben független a  környezeti körülményektől. A Sikaflex- 268 PowerCure feszültségi repedésre hajlamos felületen történő alkalmazása előtt kérje a gyártó tanácsát és végezzen teszteket az eredeti alapfelületen. A termék csak tapasztalt szakkivitelező részére alkalmas. A felhasználás előtt ajánlott teszteket végezni az adott alapfelületeken, ill. az adott feltételek mellett a megfelelő tapadás és anyag kompatibilitás érdekében.

Szín
fekete

Csomagolás

Unipack 600 ml

Sikaflex-268 PowerCure