Sika Poxitar SW

Epoxigyanta-antracénolaj kombinációjú oldószerszegény kötőanyag habarcs készítésére, kimagasló vegyi ellenálló képességgel, pl. szennyvízkezelésnél, vízépítési acélszerkezeteknél, nehéziparban, betonra és acélra. Ajánlott rétegszám: betonra vagy acélra 2-3 rétegben.
Elméleti anyagigény: kb. 0,240 kg/m² 150 μm száraz rétegvastagsághoz.
Hígítója: Sika Thinner S

További információk

Tömeg 17 kg
Kiszerelés

15 KG

Az előrendelhető termékeket a Sika nem tartja állandó készleten a raktárában, ezért ezeket a termékeket csak rendelésre szerzik be. Amennyiben előrendelést ad le a termékre, azt csak a raktárunkba történő beérkezést követően, előre történt egyeztetés alapján tudjuk kiszállítani. A várható szállítási időről kérjük érdeklődjön telefonon vagy emailben.

Bruttó ár:

93 879 Ft

Szerezhető hűségőpontok: 4694 - A következő vásárlás árából kedvezmény: 4 694 Ft
Részletek! Regisztrált vásárlóként minden vásárlás után hűségpontokat írunk jóvá, melyeket a következő rendelésed alkalmával levásárolhatsz. Minden elköltött 20 Ft után 1 hűségpont jár. A gyűjtött pontokat 1 db hűségpont = 1 Ft áron tudod beváltani, Pl. egy 10.000 Ft-os rendelés után 500 pont jár, tehát a következő vásárlásodnál 500 Ft-al olcsóbban tudsz vásárolni. Fontos a szállítási és egyéb költségek után nem jár pont.
Itt tudsz regisztrálni!

Különösen kopásálló bevonat kialakítására alkalmas oldószerszegény, kétkomponensű, korrózió elleni bevonat.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

Beton- és acélfelületek különleges mechanikai és vegyi ellenálló képességű bevonataihoz, különösen víz alatti acélszerkezetek építéséhez. Nem alkalmazható ivóvízzel érintkező felületekre, lakó- és egyéb belso terekben, istállókban stb.

ELŐNYÖS TULAJDONSÁGOK

    • Nagyon oldószerszegény, vastagon feldolgozható
    • Szívósan kemény, robosztus
    • Vízzel korán igénybe vehető

Arra ügyeljünk, hogy az oldószer a vízbe távozik, és ezzel előreláthatólag vízszennyezéshez vezethet

Azonnali víz alatti igénybevételnek csak olyan esetekben szabad kitenni a friss bevonatot, ha azt a megfelelő hivatal (pl. VITUKI) jóváhagyta.

SZÍN

Fekete

CSOMAGOLÁS

Sika Poxitar SW: 15 kg

ERMÉK ADATLAP

Sika Poxitar SW