SikaCor EG Phosphat

Epoxigyanta alapú alapozó, cinkfoszfát és aktív korróziós pigment tartalommal, elsősorban a SikaCor® EG bevonatrendszerhez.
Anyagszükséglet: kb. 0,210 kg/m² 80 μm száraz rétegvastagsághoz.
Hígítója: Sika Thinner EG

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

30 KG

Szín

homoksárga, vörösbarna

Kiszállítás 5 munkanapon belül!

Bruttó ár:

137 500 Ft146 005 Ft

Törlés

Epoxigyanta bázisú és vascsillámos epoxigyanta bázisú kétkomponensű alapozó és közbülső réteg kombinációjából, valamint egy poliuretán fedőrétegbol áll.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

Acél-, horganyzott acél-, valamint alumíniumfelületek robusztus korrózió elleni védelmére tartós dekoratív hatással. Fo felhasználási területek: elsosorban hidak, csovezetékek, tartályok, ipari- és kikötoi létesítmények, deríto berendezések, valamint nagygépek, agresszív, kültéri légkör, vizes, tengervizes és szennyvizes igénybevétel esetén. A bevonatrendszerrel ellátott szerkezet kopásállóságának köszönhetoen kiválóan szállítható, így alkalmazható akkor is, ha a felhordást nem a beépítés helyszínén végzik.

ELŐNYÖS TULAJDONSÁGOK

A bevonatrendszer ötvözi az epoxi alapozó- és közbenso-, valamint poliuretán fedobevonatok elonyös korrózió elleni védo tulajdonságait:

  • Kituno vegyszer-, idojárás- és színállóság
  • Szívósan rugalmas és kemény, de nem rideg
  • Nagyfokú ütés- és ütközésállóság
  • Magas kopásállóság
  • Hoállóság 150 °C-ig

SZÍN

Homoksárga kb. RAL 1002, vörösbarna kb. RAL 8012

CSOMAGOLÁS

Nettó 30 kg

15 kg-s kiszerelés is elérhető előrendelésre! Ezzel kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal telefonon, vagy emailben.