Sika Sense-8400/31

Oldószer bázisú, polikloroprén alapú ragasztó.

További információk

Tömeg 1 kg
Kiszerelés

0,65 KG

Az előrendelhető termékeket a Sika nem tartja állandó készleten a raktárában, ezért ezeket a termékeket csak rendelésre szerzik be. Amennyiben előrendelést ad le a termékre, azt csak a raktárunkba történő beérkezést követően, előre történt egyeztetés alapján tudjuk kiszállítani. A várható szállítási időről kérjük érdeklődjön telefonon vagy emailben.

Bruttó ár:

4 649 Ft

Szerezhető hűségőpontok: 233 - A következő vásárlás árából kedvezmény: 233 Ft
Részletek! Regisztrált vásárlóként minden vásárlás után hűségpontokat írunk jóvá, melyeket a következő rendelésed alkalmával levásárolhatsz. Minden elköltött 20 Ft után 1 hűségpont jár. A gyűjtött pontokat 1 db hűségpont = 1 Ft áron tudod beváltani, Pl. egy 10.000 Ft-os rendelés után 500 pont jár, tehát a következő vásárlásodnál 500 Ft-al olcsóbban tudsz vásárolni. Fontos a szállítási és egyéb költségek után nem jár pont.
Itt tudsz regisztrálni!

Termékleírás

A SikaSense®-8400/31 oldószerbázisú,  polikloroprén alapú ragasztó.

Felhasználási terület

A SikaSense®-8400/31 ragasztó alkalmas számos alapfelület, mint pl. gumi, mohagumi, habosított műanyag, poliuretán, textil, különböző szigetelő anyagok, alapozott és lakkozott acél, fém, fémfólia, fa, stb. ragasztására. A termék felhasználása csak tapasztalt szakemberek részére javasolt.

Kiszerelés

0,65 kg / doboz

Termékadatlap

Biztonsági adtalp