SikaTop-106 Elastocem

SikaTop-106 ElastoCem cementkötésű, kétkomponensű, műanyag diszperzióval javított repedésáthidaló tulajdonságú készhabarcs.

További információk

Tömeg 37 kg
Kiszerelés

35 KG

Az előrendelhető termékeket a Sika nem tartja állandó készleten a raktárában, ezért ezeket a termékeket csak rendelésre szerzik be. Amennyiben előrendelést ad le a termékre, azt csak a raktárunkba történő beérkezést követően, előre történt egyeztetés alapján tudjuk kiszállítani. A várható szállítási időről kérjük érdeklődjön telefonon vagy emailben.

Bruttó ár:

74 439 Ft

Szerezhető hűségőpontok: 3722 - A következő vásárlás árából kedvezmény: 3 722 Ft
Részletek! Regisztrált vásárlóként minden vásárlás után hűségpontokat írunk jóvá, melyeket a következő rendelésed alkalmával levásárolhatsz. Minden elköltött 20 Ft után 1 hűségpont jár. A gyűjtött pontokat 1 db hűségpont = 1 Ft áron tudod beváltani, Pl. egy 10.000 Ft-os rendelés után 500 pont jár, tehát a következő vásárlásodnál 500 Ft-al olcsóbban tudsz vásárolni. Fontos a szállítási és egyéb költségek után nem jár pont.
Itt tudsz regisztrálni!

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

Időjárási viszontagságoknak kitett betonfelületek rugalmas felületvédő rendszere, nagyobb mechanikai igénybevétel nélkül. Különösen alkalmas hidakhoz és mérnöki létesítményekhez, amelyeknél repe-désáthidalási igényt támasztanak az idõjárásnak kitett betonfelületekkel szemben. Jégolvasztó sók által elérheto helyekre is javasolt.

ELŐNYÖS TULAJDONSÁGOK

  • egyszeru és felhasználóbarát kezelés
  • rugalmas tulajdonságok még -20 °C-on is
  • az eszközök vízzel tisztíthatók
  • csökkentett vízfelvétel és kisebb rugalmasságvesztés (öregedés), mint sok hasonló rendszernél
  • elore összeállított csomag, mely kizárja az adagolási hibákat
  • utókezelés szükségtelen
  • cementszürke szín

SZÍN

Porkomponens (A): szürke por Folyadékkomponens (B): szürke diszperzió

CSOMAGOLÁS

Porkomponens (A): 17,5 kg (papírzsák)

Folyadékkomponens (B): 17,5 liter (műanyagvödör)

TERMÉK ADATLAP

SikaTop-106 ElastoCem