Sikalastic-1 K

Egykomponensű, rugalmas, speciális alkáli-álló polimerekkel módosított, szálerősített cementhabarcs. Finomszemcsés, válogatott adalékanyagokkal, polimerekkel és speciális adalékokkal vízszigeteléséhez kerámia burkolatok alá és hajlító alakváltozás-nak kitett beton alépítmények vízszigeteléséhez. Anyagszükséglet: 1,2 kg/m²/mm.

További információk

Tömeg 20 kg
Kiszerelés

20 KG

Kiszerelés: 
20-kg

35 705 Ft

Kiszállítás 5 munkanap alatt.

A Sikalastic®-1 K egykomponensű, rugalmas, speciális alkáli-álló polimerekkel módosított, szálerősített cementhabarcs. Finomszemcsés, válogatott adalékanyagokkal, polimerekkel és speciális adalékokkal vízszigeteléséhez kerámia burkolatok alá és hajlító alakváltozásnak kitett beton alépítmények vízszigeteléséhez. A Sikalastic®-1 K kiválóan alkalmas simítókanállal, ecsettel vagy hengerrel történő felhordásra.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

  • Rugalmas védőbevonat a betonszerkezet megerősítésére, jégolvasztó só, a fagyási-olvadási ciklusok és a széndioxid káros hatásaival szemben, növelve ezzel a betonszerkezet tartósságát.
  • Ipari- és ivóvíz tartályok, vízgyűjtő medencék, kültéri és beltéri úszómedencék, csővezetékek, stb. betonfelületén vízszigeteléshez és védelemhez
  • Vízszigetelésként földben lévő külső betonfalakra
  • Beltéri vízszigetelés negatív víznyomás ellen falakon és padlón pincékben
  • Fürdőszobák, zuhanyzók, teraszok, erkélyek, úszómedencék vízszigeteléséhez kerámiaburkolat ragasztása előtt
  • Teraszok és erkélyek vízszigeteléséhez és időjárásnak kitett felületek védelmére

SZÍN

Világosszürke

CSOMAGOLÁS

20 kg-os zsák

homepencildatabaseenvelopestorecartphone-handsetphonemap-markerquestion-circle