SikaCor Elastomastic TF

A Sika Elastomastic TF kémiai reakcióval kikeményedő, kétkomponensű, epoxi-poliuretángyanta-kombinációs kötőanyagú bevonóanyag, szívósan rugalmas bevonatok előállítására acél és beton felületeken.

További információk

Tömeg 23 kg
Kiszerelés

20 KG

Az előrendelhető termékeket a Sika nem tartja állandó készleten a raktárában, ezért ezeket a termékeket csak rendelésre szerzik be. Amennyiben előrendelést ad le a termékre, azt csak a raktárunkba történő beérkezést követően, előre történt egyeztetés alapján tudjuk kiszállítani. A várható szállítási időről kérjük érdeklődjön telefonon vagy emailben.

Bruttó ár:

127 650 Ft

Szerezhető hűségőpontok: 6383 - A következő vásárlás árából kedvezmény: 6 383 Ft
Részletek! Regisztrált vásárlóként minden vásárlás után hűségpontokat írunk jóvá, melyeket a következő rendelésed alkalmával levásárolhatsz. Minden elköltött 20 Ft után 1 hűségpont jár. A gyűjtött pontokat 1 db hűségpont = 1 Ft áron tudod beváltani, Pl. egy 10.000 Ft-os rendelés után 500 pont jár, tehát a következő vásárlásodnál 500 Ft-al olcsóbban tudsz vásárolni. Fontos a szállítási és egyéb költségek után nem jár pont.
Itt tudsz regisztrálni!

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

A Sika Elastomastic TF alkalmas vékonyrétegű védőburkolatok előállítására acél- és betonfelületeken, valamint szegecselt és hegesztett kavicságyazatos acélhidak, ill. kavicságyazatos betonhidak szigetelőbevonataként.

ELŐNYÖS TULAJDONSÁGOK

  • Jó tapadás acélra, SikaCor HM Primerre, valamint Sikafloor 156-ra
  • Nagy mechanikai ellenállóképesség
  • Különlegesen ütés- és ütközésálló
  • Jó vegyszerállóság
  • Szívósan rugalmas

SZÍN

Porszürke, kb. RAL 7037

CSOMAGOLÁS

20 kg

TERMÉK ADATLAP

Sika Elastomastic TF