Sika Antisol

Párolgásvédoszer.

További információk

Tömeg 26 kg
Kiszerelés

25 KG

Az előrendelhető termékeket a Sika nem tartja állandó készleten a raktárában, ezért ezeket a termékeket csak rendelésre szerzik be. Amennyiben előrendelést ad le a termékre, azt csak a raktárunkba történő beérkezést követően, előre történt egyeztetés alapján tudjuk kiszállítani. A várható szállítási időről kérjük érdeklődjön telefonon vagy emailben.

Bruttó ár:

90 580 Ft

Szerezhető hűségőpontok: 4529 - A következő vásárlás árából kedvezmény: 4 529 Ft
Részletek! Regisztrált vásárlóként minden vásárlás után hűségpontokat írunk jóvá, melyeket a következő rendelésed alkalmával levásárolhatsz. Minden elköltött 20 Ft után 1 hűségpont jár. A gyűjtött pontokat 1 db hűségpont = 1 Ft áron tudod beváltani, Pl. egy 10.000 Ft-os rendelés után 500 pont jár, tehát a következő vásárlásodnál 500 Ft-al olcsóbban tudsz vásárolni. Fontos a szállítási és egyéb költségek után nem jár pont.
Itt tudsz regisztrálni!

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

Az Antisol betonok oldószertartalmú utókezelőszere.

ELŐNYÖS TULAJDONSÁGOK

A sika Antisol utókezelőszer a betonfelületre vékony rétegben felhordva megakadályozza a beton korai kiszáradását, és ezáltal a sika Antisol utókezelo szer alkalmazásával elkerülhetők a korai kiszáradás hatásai, mint pl. a lecsökkent szilárdság, zsugorodási repedések, krétásodás, csökkeno faggyal és jégolvasztósóval szem-beni ellenálló képesség. Az Antisol utókezelo szert ott alkalmazzák szélesköruen, ahol nagy frissbeton felületeket ér közvetlenül az idojárás hatása, így pl.:

  • autópályák, repülotéri kifutópályák
  • mujégpályák
  • hidak tartószerkezetei
  • támfalak
  • csatornalétesítmények
  • elofeszített tartók
  • betonlemezek stb.

Az Antisol utókezelo szer megfelel az RVS 11.064-2 eloírásainak.

SZÍN

Barna folyadék

CSOMAGOLÁS

25 kg

TERMÉK ADATLAP

Antisol

BIZTONSÁGI ADATLAP

Antisol