husegpontok

Hűségpontok

Regisztrálj és gyűjtsd a hűségpontokat. Az összegyűjtött pontjaiddal csökkentheted a következő vásárlásod összegét!

Minden újonnan regisztrált felhasználó 500 pontot kap, amit akár az első vásárlásnál fel tud használni. Ezzel 500 Ft kedvezmény érhető el!

Kattints ide és regisztrálj!

Hogyan tudok hűségpontokat gyűjteni?

Hűségpontot mindenki gyűjthet, aki regisztrál a www.skflex.hu webáruházban. A regisztrációval automatikusan megnyitjuk hűségpont számládat, és már az első vásárlás alkalmával hűségpontokkal jutalmazunk. A hűségpont számládon lévő egyenleget, mindig a következő vásárlás alkalmával tudod beváltani.

Hány hűségpontot tudok gyűjteni egy vásárlás alkalmával?

Minden termék adatlapján feltüntettük, hogy annak megvásárlása esetén hány hűségpont szerezhető. Amennyiben több terméket vásárolsz, úgy a hűségpontok összeadódnak és jóváíródnak számládon.

Hány Forintot ér egy hűségpont? 

Minden elköltött 20 Ft után 1 hűségpont jár. A gyűjtött pontokat 1 db hűségpont = 1 Ft áron tudod beváltani, Pl. egy 10.000 Ft-os rendelés után 500 pont jár, tehát a következő vásárlásodnál 500 Ft-al olcsóbban tudsz vásárolni. Fontos a szállítási és egyéb költségek után nem jár pont.

Honnan tudom, hogy hány hűségpontom van?

Miután regisztráltál, és leadtad első megrendelésed, lépj be fiókodba. Kattints a “Fiók” menüpontra, majd lejjebb görgetve a “Hűségpontjaim” szekcióban tudod megnézni, a “Rendelkezésre álló hűségpontokat”. Szintén itt láthatod azt is, hogy mikor vásároltál, és melyik vásárlás alkalmával hány pontot gyűjtöttél / váltottál be eddig.

Hogyan válthatom be a hűségpontokat? 

Amennyiben már rendelkezel hűségpontokkal, úgy vásárlás előtt feltétlen lépj be fiókodba. Helyezd kosárba a megvásárolni kívánt termékeket, majd a kosár oldalon, keresd az alábbi részt: Itt láthatod mennyi hűségpontot tudsz felhasználni és mennyi kedvezmény érhető el maximum. Amennyiben rákattintasz a hűségpont beváltásra gombra lehetőséged van megadni, hogy mennyi hűségpontot szeretnél beváltani, majd ha beírtad a mennyiséget kattints a “Kedvezmény Alkalmazás” gombra.

Meddig válthatom be a pontjaimat? 

90 nap áll rendelkezésedre, hogy beválts a pontjaidat. A 90 nap eltelte után a rendszer már nem engedi beváltani a hűségpontokat. Minden vásárlás alkalmával újra 90 nap áll rendelkezésedre, hogy beválts a pontjaidat, tehát mindig a legrégebbi pontok járnak le (azok, melyeket 90 napnál régebben szereztél). Ne várd meg míg lejárnak pontjaid, váltsd be őket mihamarabb!